Nicoleta Luciu, in rolul unei araboaice, in telenovela – Iubire si onoare


Nicoleta Luciu va juca în telenovela „Iubire şi onoare”, noua producţie MediaPro Pictures ce va fi difuzată din toamnă Acasă, rolul Sorayei, a doua soţie a unui arab bogat pe nume Aziz, o femeie credincioasă şi supusă bărbatului ei, informează un comunicat.
Vedeta Acasă mărturiseşte că acesta este un rol incitant şi foarte diferit de tot ceea ce a jucat până în prezent: „Soraya este o femeie deosebită, iar soţul ei îşi petrece foarte multe nopţi cu ea, fapt care o înrăieşte şi mai mult pe prima lui soţie. Este o femeie umilă, în stare de orice sacrificiu pentru el, deşi Aziz nu este tocmai bărbatul ideal”.

Nicoleta Luciu a mers şi ea în luna mai în Turcia, alături de colegii săi, unde a filmat secvenţe foarte dificile. Cele două săptămâni petrecute în Bodrum au ajutat-o pe Nicoleta să îşi înţeleagă mai bine personajul şi regulile lumii în care acesta trăieşte.

„Nu e deloc uşor să fii femeie în lumea arabă. Trebuie să respecţi strict regulile Coranului, să-ţi respecţi bărbatul, indiferent de comportamentul lui, şi să îi faci acestuia copii”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s